Потрошиха "Форд" и "Ауди" в квартал "Дружба"

0
Два автомобила са станали обекти на посегателства в Русе
Два автомобила са станали обекти на посегателства в Русе

Два автомобила са станали обекти на посегателства в Русе на бул. Гоце Делчев, съобщават от Областната дирекция на МВР. На 19 октомври, около 13:00 часа, в Първо РУ е получен сигнал от стопанин на лек автомобил “Форд Орион”, че е открил колата си с огъната шофьорска врата.

От купето липсвал МР3 - плеър, който е отнет като са срязани захранващи кабели. Возилото е било паркирано на около 10 метра от бл. “Рилски езера”. На място е извършен оглед от дежурна група на МВР.

В хода на полицейските действия близо до този автомобил е открита още една паркирана кола, която е станала обект на посегателство по същия начин. Във втория случай е пострадал автомобил “Ауди”, който е открит също с огъната предна дясна врата, разхвърляни във вътрешността му вещи и празно гнездо за радио.

Впоследствие е уточнено със собственика, че е откраднат CD - плеър “Панасоник”, както и акумулатора на превозното средство, след като са нарязани кабели.

Извършен е оглед и на втората кола Служителите на реда са уточнили, че престъпленията са извършени за времето от 18:30 часа на 18 октомври до 13:00 часа на следващия ден. Започнато е досъдебно производство, съобщават още от   МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари