Последно сбогом с Диана

0
Тя беше преди всичко Човек! Човек, който не пестеше сили и време в своите благородни начинания, заяви губернаторът на Русе
Тя беше преди всичко Човек! Човек, който не пестеше сили и време в своите благородни начинания, заяви губернаторът на Русе

Днес от 10:00 ч. в параклиса на гробищния парк „Чaродейка“ беше дадена последна възможност за сбогуване с Диана Николова.

Тя беше дългогодишен служител в Областна администрация Русе и председател на Областния обществен съвет за социално включване на хората с увреждания в областта.

От името на губернатора на област Русе г-н Галин Григоров беше връчен съболезнователен адрес на нейните роднини, в който се казва:

„…Тя беше преди всичко Човек!... Човек, който не пестеше сили и време в своите благородни начинания!...“.

Съболезнователно писмо беше изпратено и от кмета на община Русе г-н Пламен Стоилов.

Диана е заемала различни длъжности като счетоводител в завода „Георги Димитров“, социален работник в сдружение „Смелост“ и като управител на сдружение с нестопанска цел в обществена полза „Регионална достъпност”. Също така тя е инициирала и подкрепяла множество инициативи като фестивала на хората с увреждания „Светът е за всички”, „Коледата е за всички” и „Великден е за всички”, както и разработването на редица иновативни социални услуги.

Екипът на Областна администрация Русе изказва своите най-искрени съболезнования на родните и близките й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари