"Помощник" на кмета на Община Иваново подлъга Панайот Панайотов

0
Популярен БГ влогър упражни върху естрадния ветеран т.нар. пранк
Популярен БГ влогър упражни върху естрадния ветеран т.нар. пранк Снимка: Личен архив

Популярен БГ влогър упражни върху естрадния ветеран т.нар. пранк

Панайот Панайотов се хвана на въдицата на популярен БГ влогър.

Младият мъж упражни върху естрадния ветеран т.нар. пранк. Авторът на превърналата се в крилата фраза "мижав интерес" обаче изобщо не се усети, че това е шега, макар и не първоаприлска, пише България днес.

Влогърът се представи като "дясната ръка" на кмета на Община Иваново, Русенско, и предложи на изпълнителя на "Момчето, което говори с морето", да бъде водещ и участник в концерта по случай празника на общината. За час и половина на сцената певецът поиска от мнимия помощник на кмета граждански договор и платени данъци върху хонорара.

На финала на разигравката младият шегаджия обеща на събеседника си, че Кичка Бодурова щяла да бъде оставена чак за края на събитието. "За да не се притеснявате", мотивира се фалшивият представител на "Ивановската селищна система". "А, не, няма никакъв проблем", отговори Панайот Панайотов, с което даде нова храна на слуховете, че скандалът между него и Кичка може би също е пранк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    18
    Малоумници журналя. И сто пъти да напишете Пранк няма да станете по интересни. Дали няма по хубави български думи за целта. Май Мижавия интерес е вече към Вашето „творчество”
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари