Положителни новини по празниците идват от улица "Солун"

4

Във Фейсбук групата "Сигнали към Община Русе" Елица Иванова изрази задоволството си от направен ремонт на тротоара по улица "Солун".

"И един положителен сигнал по празниците. Обновен тротоар по улица "Солун", до военното поделение. Беше в лошо състояние."

В публикуваните от русенката снимки се вижда прясно поставената асфалтова настилка. Коментарите не закъсняват - има доволни граждани, но и отправени критики: "Снимай 200 метра по-надолу където има място за контейнери колко място са оставили за преминаване". Кметският пълномощник за района Любомир Керимов кани недоволния русенец в своята приемна, за да обсъдят проблемите на квартала и възможните решения и подобрения: "Не може на всеки да се угоди за всичко. Каня ви след празниците в офиса ми в бл. "Скопие" на партера да обсъдим проблемите на квартала и начините за решението им."

Русенка изразява опасение, че тротоарът ще бъде превзет от паркирали автомобили: "Само да не стане нов паркинг за коли. Дано е само за пешеходци!" В отговор Керимов пише: "Затова трябва да помагаме всички - тел. 112 и постоянни глоби".

И наистина, често решението на даден проблем е просто - повече гражданска съвест и подадени сигнали. Така всеки от нас може да допринесе за по-добрата среда на живот в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    тротоара - ок
    Тротоара - ок. Никой нищо не казва за кратерите и асфалта по улица Солун. Сред наличните безброй дупки от години, има няколко новообразувани с дълбочина от около 30-40 см. Нормално ли е това?
  • 6
    6
    че той
    асфалта по тротоарите си е патентован още от времето на вкр пламен стоилов!
  • 11
    5
    Кико
    Положителната новина е, че след няколко месеца мистър Пънч Бийн, който разсипа града, си заминава, а местни лапачи на софричката като този Керимов ще им секне папането. А асфалтовите тротоари, освен че не са практични, са и токсини.
  • 4
    4
    Пънчи,Мъги
    Махайте се !!!
  • 5
    3
    Ххххх
    На тези ремонтите са от хартия. Нищо качествено няма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари