Полицията в Сливо поле получи компютърна и копирна техника

0

Средствата за техниката са осигурени от Община Сливо поле

РУ – Сливо поле получи от Община Сливо поле компютърна и копирна техника, средствата за която са осигурени от общината по линия на постановлението на Министерския съвет за подпомагане нуждите на дейностите по направление сигурност.

Новите придобивки бяха връчени вчера на директора на ОДМВР – Русе старши комисар Мирослав Дамянов от кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов. Присъстваха още заместник-кметът на общината Михаил Чиликов, заместник-директорът на ОДМВР – Русе комисар Явор Димитров и началникът на РУ Сливо поле главен инспектор Калоян Костов.

Компютърните и копирни устройства – 10 лаптопа и принтери се предоставят за нуждите на служителите от „Териториална полиция“, които обслужват гражданите във всички населени места в региона на компетентност на РУ – Сливо поле. С новите устройства ще бъде значително улеснена тяхната работа по опазване на обществения ред и сигурността на хората.

Изключително доброто взаимодействие между Община Сливо поле и ОДМВР – Русе, в частност РУ – Сливо поле, по отношение на дейностите по линия сигурност, е традиционно и се базира на приемственост. За това свидетелства и реализирането на този проект, тъй като разговорите за подобряването на техническата осигуреност на полицейските служители и оборудването с тези устройства са започнали през първото тримесечие на тази година, още при предишните ръководства на дирекцията и районното управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари