Полицията издирва жена от София

0
Тя е в неизвестност от 13 ноември
Тя е в неизвестност от 13 ноември

Тя е в неизвестност от 13 ноември

Шесто РУ-СДВР издирва по молба на близките Татяна Граховска, на 70 години, с адрес в кв. „Хиподрума“, ул. „Григор Начович“. Тя е в неизвестност от обед на 13 ноември тази година, когато е напуснала дома си и скоро след това е била забелязана в магазин в района.

Татяна Граховска е висока към метър и 65-70 см, със слабо телосложение, с къса, права, побеляла коса. Не носи документи за самоличност и е дезориентирана.

Облечена е в черно яке с качулка, черен анцуг, с шапка в сигналнооранжев цвят, вероятно е да носи през рамо неголяма черна чанта с дълга дръжка.

Полицията се обръща към хората, които разпознават търсената жена и имат информация къде може да бъде открита, да съобщят на тел. 112, тел. 02/982 17 60; тел. 02/982 17 55 или в най-близкото поделение на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари