Полицейско куче намери отвлечено дете в Мумбай

1
Лео е надушил следата от 6-годишното момченце
Лео е надушил следата от 6-годишното момченце

Лео е надушил следата от 6-годишното момченце

В Индия полицейско куче намери 6-годишно момче, отвлечено в Мумбай. Детето излязло навън да играе с приятели и вечерта не се върнало. Родителите му първо се опитали сами да го намерят, а на следващата сутрин се свързали с полицията. Органите на реда решили да включат в издирването доберман на име Лео. На кучето било позволено да подуши тениската на изчезналия и тръгнало по следите. Скоро Лео надушил детето и го намерил в бедните квартали само на 500 метра от къщата. Издирването с помощта на кучето отне на полицията не повече от час и половина. Момчето веднага е върнато на родителите си и не е пострадало, информира БГНЕС.

По-късно се оказало, че детето е отвлечено от непознато момче, но скоро то се паникьосало и го изоставило. Полицията се опитва да установи самоличността на нападателя.

Преди това в САЩ домашно куче помогна на собственика си, когато получи инсулт. В края на август куче на име Аксел, което принадлежи на 17-годишния Габриел Танер, скочи на леглото на родителите му рано сутринта и започна да ги събужда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари