Полицейска акция във Ветово

3

Тази сутрин арестуваха трима за телефонни измами

В хода на провежданата специализирана полицейска операция на МВР по линия на конвенционалната престъпност, тази сутрин в гр. Ветово служители на ОДМВР - Русе задържаха трима мъже за телефонни измами. Тримата са жители на гр. Ветово на възраст 24, 24 и 54 г.

Действията са реализирани под надзора на Районна прокуратура - Русе от служители на областната дирекция на МВР в Русе, от секторите „Противодействие на криминалната престъпност“, „Специални тактически действия“, отдел „Разследване“ и РУ - Ветово, както и със съдействие на служители от сектор Измами при ГДНП – София.

До задържането на тримата се е стигнало в резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия на територията на гр. Ветово и гр. Русе, във връзка с извършвани множество телефонни измами в населени места в Русенски регион и в страната.

В хода на акцията тази сутрин са претърсени 5 адреса и 2 автомобила в гр. Ветово. Иззети са мобилни комуникатори, множество СИМ карти, както и други вещи съотносими към извършените престъпления. Доказателства са събрани за извършени телефонни измами, с пострадали възрастни граждани, при които има нанесена имотна вреда на обща стойност 54 000 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    БГ
    Затвор. без. Замяна. Конфискация. на. Имущество. или. Калашник
  • 8
    9
    aha
    Да избират за Русия или за Украйна ще се бият и им ги пращайте.
  • 16
    8
    4567
    Ами,хайде вземете им имуществото!Вкарайте ги в затвора!!!
  • 8
    7
    Alèx
    Ма недейте така с манга лите ся! Те на училище ходят, къщи строят хора та! Искат документи на палатите да скарат! Щот кат додат братчедите и братчедките от Румъния та, къде ша ги слагат да спят? Ма няма да са зла гат хората!
  • 10
    6
    Дред
    НАП, РДНСК, багер и провесване на мегдана.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари