Полицаи завардиха кръстовищата в Русе

13
Акцията ще продължи най-малко до края на декември
Акцията ще продължи най-малко до края на декември Видео: Русе Медиа

Засилено полицейско присъствие вече има по основни кръстовища в Русе

Както ви съобщихме по-рано двама пешеходци са пострадали при пътно произшествие вчера, в навечерието на днешната полицейска акция срещу инцидентите на пътя.

Мъж и жена са били блъснати от лек автомобил около 17:15 часа в района на кръстовището на ул. “Доростол” и “ул. Сан Стефано”. Колата „Тойота Ярис“, управлявана от 43-годишен мъж, е отнела предимството на пресичащите по пешеходна пътека мъж /56 г./ и жена /50 г./ и ги е ударил. Екип на Спешна помощ е прегледал пострадалите – жената е била с контузна рана на главата и натъртване на крака, а мъжът с контузна рана на лявата ръка и натъртване по долните крайници. Екип на “Пътна полиция” е документирал произшествието по административен ред.

Заради зачестилите произшествия ОД на МВР-Русе започна проверки на водачите на превозни средства, пътниците в тях, пешеходците и всички останали участници в движението, информира Русе Медиа.

Засилено полицейско присъствие вече има по основни кръстовища в Русе, в час пик и в по-натоварените участъци на територията на цялата област. Акцията ще продължи най-малко до края на декември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари