Полицаи заловиха 18-годишен задигнал „Мерцедес“ в Русе

0
Човекът паркирал колата си до ресторант „Пинко“ и излязъл за кратко от нея, като оставил ключовете на таблото
Човекът паркирал колата си до ресторант „Пинко“ и излязъл за кратко от нея, като оставил ключовете на таблото

Полицията залови крадеца, задигнал „Мерцедес А 170“ на 25 юни в Русе, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Русе. Припомняме, сигналът е подаден от собственика около 16.30 часа съкщия ден. Човекът паркирал колата си в близост до ресторант „Пинко“ и излязъл за кратко от нея, като оставил ключовете на таблото. За да сигнализира, че е спрял за малко, той оставил включени аварийните светлини. По случая беше заведено досъдебно произовдство.

В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия полицаите са установили като извършител на крупната кражба 18-годишния С.С. от село Сеслав, известен на органите на реда.

Установено е още, че той е не за пръв път краде кола. През октомври миналата година е бил заловен за същото престъпление. Тогава, на 15-о число от десетия месец на годината, в Първо РУ е постъпил сигнал за отнет автомобил, отново оставен отключен и с ключ на стартера, с включени аварийни светлини и пак на улица "Борисова" в Русе, но в района на кръстовището с бул. „Бозвели“. В този случай колата била с марка "Рено", модел "Лагуна".

Работата по разследването на престъпната дейност на С.С. продължава. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари