Полицаи спряха протест на палестинци пред Съдебната палата в София

2

Те не убиват само децата ни, но и демокрацията, каза протестиращ

Мирен протест в подкрепа на палестинския народ се провежда тази вечер в София. Хората, които искаха да участват, заявиха, че ще се съберат на мирна демонстрация пред Съдебната палата, но се оказа, че не са подари искане до Общината. Това стана причина да бъдат посрещнати от кордон полицаи и да не бъдат допуснати пред Съдебната палата.

Хората се преместиха на бул. "Витоша". Те носят лозунги "Да живее Палестина" и призиви за спиране на войната, която убива цивилните граждани на Газа. Някои носят със себе си и шокиращи снимки от войната.

"Ако ни кажат - спрете - добре, а полицаите изведнъж "забранено е да влизате". В момента единствената държава в целия свят, където няма шествие, е България", възмути се протестиращ, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според други - медиите представят само едната гледна точка. "Искаме да представим нашата истина", каза млада жена.

Протестиращи защитават правата на палестинците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари