Полицай простреля колега по време на стрелби в Добрич

1
Инцидентът е станал по време на планирани стрелби на стрелбище
Инцидентът е станал по време на планирани стрелби на стрелбище Снимка: iStock / Getty Images

Инцидентът е станал по време на планирани стрелби на стрелбище

Служител на Първо Районно управление на полицията в Добрич е бил прострелян днес от друг униформен. Служителят на МВР е уцелен в крака, научихме от Про Нюз Добрич.

Инцидентът е станал по време на планирани стрелби на стрелбище в Добрич. При проверка на оръжието инструкторът, който е трябвало да се грижи за безопасността на стрелбите, не е внимавал достатъчно и възпроизвежда изстрел. С него прострелва в крака колегата си, който също е полицай от Първо РУ.

Има образувано досъдебно производство. Възложено е на Следствения отдел, като делото се наблюдава от Районна прокуратура.

За нанесена телесна повреда поради непредпазливост при изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляващи източник на повишена опасност. По информация на Про Нюз Добрич е образувана и дисциплинарна проверка.

Раненият полицай днес е бил отделението по ортопедия на болницата в Добрич.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Ташаци на рояци
    На тия смотаняци и прашки не бива да им се дават в ръцете! Сещам се за оня случай, когато полицаи се напръскаха един друг със сълзотворен газ в София! https://www.youtube.com/watch?v=RodTYzC0jI4
  • 4
    1
    русенец
    Толкова могат просто. Преди време шефът на звеното за борба с безредиците в Търново се беше прострелял при вкарване на пистолета в кобура, а в Лясковец спец полицай застреля колегата си пред себе си и набедиха един изплашен човечец, че той го е застрелял. Та, родната полиция ни пази, ама да назначим хора, които да пазят тях !:( Баси ташакът сме!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари