Полицаи помогнаха на Любена Павлова да си пренесе мебелите

0
Оказа се, че бившата съпруга на издирвания Петьо Петров - Еврото е с назначена денонощна полицейска охрана
Оказа се, че бившата съпруга на издирвания Петьо Петров - Еврото е с назначена денонощна полицейска охрана Снимка: Facebook/Squatting Slavs In Tracksuits

Оказа се, че бившата съпруга на издирвания Петьо Петров - Еврото е с назначена денонощна полицейска охрана

В социалните мрежи бяха публикувани снимки, показващи как полицай качва мебели в автомобила на Любена Павлова.

Като бременна жена се оказа, че съм си надскочила капацитета, що се отнася до носене на багажи“. Това коментира Любена Павлова, бившата съпруга на Петър Петров – Еврото, цитирана от bTV.

Павлова призна, че на публикуваните снимки е тя и уточни, че се движи с охрана, която ѝ е назначена официално.

Тя обясни, че бременността ѝ вече личи, като първо на помощ за мебелите се е притекло случайно преминаващо момче, а след това и униформеният служител.

С постановление на Софийски районна прокуратура до директора на СДВР е възложена денонощна лична физическа охрана от органи на СДВР на Любена Павлова, бившата съпруга на Петьо Петров - Еврото, посочиха от МВР.

На 18 юни охраняваното лице отива на пазар в голям мебелен магазин. След това тя среща трудности при натоварването на мебелите в автомобила си.

Първоначално служителите на МВР отказват да качат мебелите, но тъй като дълго време никой не се отзовал да помогне на жената, а подземният гараж е определен като високорисково място, с цел лична безопасност и безопасността на охраняваното лице, служителят предприел действия да натовари покупките единствено с цел по-бързото им оттегляне, се допълва в позицията на МВР по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Калоян
    Този кранталяк вместо да е в затвора... ще и плащаме за хамали в униформи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари