Полицаи откриха три откраднати автомобила в София

0
Светкавично бил задържан авторът на престъплението, шофирал чуждата кола
Светкавично бил задържан авторът на престъплението, шофирал чуждата кола

Светкавично бил задържан авторът на престъплението, шофирал чуждата кола

Задържан е 32-годишен столичанин, с криминални регистрации в полицията за кражби, грабежи и престъпления с наркотични вещества, съобщават от полицията.

В резултат на предприето активно разследване, само за няколко часа, столичните полицаи откриха три противозаконно отнети автомобила.

Сигнал за едното откраднато превозно средство бил подаден вчера около обяд. Собственикът заявил, че паркирал колата си в ж.к. „Надежда 3“ на 2 януари вечерта и когато на следващия ден тръгнал за работа установил липсата ѝ. В резултат на предприети незабавни оперативно-издирвателни действия, служители от сектор „Престъпления свързани с МПС“ - СДВР, заедно с колегите им от Второ РУ, локализирали автомобила в междублоково пространство в района на ж.к. „Красно село“. Светкавично бил задържан авторът на престъплението, шофирал чуждата кола. При извършения обиск у него били намерени технически средства и вещи, съотносими към престъпната му дейност. Предстои доклад на събраните материали по образуваното досъдебно производство в Софийска районна прокуратура.

Отново вчера служителите от сектора откриха на територията на столицата още два автомобила , обект на противозаконно отнемане. Единият, обявен за откраднат на 23 ноември миналата година, бил установен на територията на Волуяк, а вторият бил идентифициран пред жилищен блок в столичния квартал „ Люлин“. Автомобилът, отмъкнат от територията на селище в Елховско, бил обявен за издирване на 30 декември.

Работа по случаите продължава под надзора на Софийска районна прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари