Полицаи откриха незаконни дърва при проверка на имот в Глоджево

3
Общо са иззети около 4 кубика дървен материал
Общо са иззети около 4 кубика дървен материал

Общо са иззети около 4 кубика дървен материал

Вчера, около 11:00 часа, служители на РУ - Ветово и РДГ - Русе извършиха проверка в имот в град Глоджево.

В резултат на проверката те откриха, че в имота на 56-годишен мъж се съхранява пространствена дървесина за огрев от видовете акация и габър, без контролна горска марка, без превозен билет и без необходимите документи.

Общо са иззети около 4 кубика дървен материал. По случая в РУ – Ветово е започната проверка с оглед престъпление по чл. 235, ал.2 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Отегчен
    Сериозно ли? В селска къща сте открили дърва за огрев? Че и ЦЕЛИ четири кубика? Само една хижа в централен Балкан използва около 180 кубика на сезон.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари