Полицаи извършиха трогателен жест

0

Полицаи от Рим извършиха необикновен акт на доброта, който възхити потребителите на социалните мрежи, съобщава New York Daily News, цитиран от БЛИЦ.

Те сготвиха спагети за една възрастна двойка, чийто вопли на самота са се чували в цялата сграда и са притеснили съседите им. Хората, живеещи в сградата на съпрузите Мишел (на 94 години) и Джоли (на 89 години) решават да извикат органите на реда, защото чували обезпокоителни звуци от апартамента им. Когато полицаите пристигнали разбрали, че възрастната двойка е разтревожена от лошите новини по телевизията, гледането на която често било единственото им занимание.  Те обяснили още на полицаите, че се чувстват ужасно самотни и никой не минава да ги навести.

"Атаки, малтретирани деца и какво ли още не...Чудя се защо има толкова много зло по света", казала старицата Джоли пред полицаите. "Животът не е лесен, особено когато градовете са празни и съседите са някъде навън. Понякога самотата ни докарва до плач", изразила чувствата си възрастната жена.

Добрите полицаи видяли, че Мишел и Джоли нямат много храна в дома си затова решили да запретнат ръкави и да ги зарадват като им сготвят спагети с масло и пармезан. 

Служителите на реда публикуваха снимки и обясниха в социалната мрежа как са почувствали, че само малко човешка топлина може да възстанови душевното спокойствие на двете самотни души, с което разтопиха сърцата на всички, които разбраха за постъпката им.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари