Полицай бие младеж в котелско село

3
22-годишният Деян Димитров твърди, че побоят над него е без причина
22-годишният Деян Димитров твърди, че побоят над него е без причина

22-годишният Деян Димитров твърди, че побоят над него е без причина

Сигнал за полицейско насилие в котелското село Тича. 22-годишен е бит и вързан с белезници на гробището от местен полицай. Това се е случило на 14 октомври тази година. Срещу униформения има и други сигнали, по които са извършени проверки, казаха за bTV от полицията в Сливен. Предприети са вече действия за неговото отстраняване.

42-годишният полицай е служител на районното управление в Котел.

„Стоях пред магазина, когато спря патрулка и ме качи в колата. Закараха ме на гробището и там започнаха да ме бият. След това ме вързаха за мрежата на гробищата с белезници, разказа пострадалият Деян Димитров. Според него няма причина за действията на полицая, който е бил със свой колега.

Момчето успява да се измъкне от белезниците и бяга към къщи. Прибира се с падане в дома си, раните го болят и се притеснява за живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Az
    То това не е само за уволнение а и саморазправа. Тука си е за затвор работата! Всеки в БГ трябва да се чувства защитен от закона който за жалост не се изпълнява! За какво уволнение иде реч, какви 200 лева? Какви са тези палачи? Нямам думи!
  • 3
    2
    Този
    Опетен дасе освободи от белезници И друг път сигурно му се е случвало .
  • 10
    1
    mda
    Отдавна трябваше да започнат да бият, особено по селата
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари