Политическият ни елит вече се отдава на щури купони по родното Черноморие

0
Волен и Бареков подлудиха нощен Созопол
Волен и Бареков подлудиха нощен Созопол

Политическият ни елит вече се отдава на щури купони по родното Черноморие, научи екзклузивно BIG5.BG.

Очевидци разказаха пред сайта ни, че лидерите на две парламентарно представени сили Волен Сидеров и Николай Бареков са щурмували заедно баровския клуб „Ла Мезон“, намиращ се в Марина Созопол, където са лудували цяла нощ. Придружени от стабилен партиен антураж, политиците обръщали бутилка след бутилка, за ужас на останалите посетители. Картината станала още по-абсурдна, когато в заведението се появила шефката на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова, която също с настървение атакувала бара и дори гостите се усъмнили, че иска да го прескочи, като в добрите си спортни години.

Най-голямата издънка за партийния елит обаче била, когато започнали да мятат салфетки, привнасяйки от навиците си от годините преди да положат тяло в депутатски кресла. Инициативата повел именно Николай Бареков, който избрал специални черни салфетки за целта, явно за да направи по-силно впечатление на спокойно разположените гости в околните сепарета. Вместо да смъмри по-младия си колега, Сидеров само гледал одобрително и дори пригласял.

Наши източници разкриха, че срещата между двамата станала по-рано на вечеря в ресторант „Лазурен бряг“ в курорта. Сидеров, придружен от верни съпартийци вечерял на втория етаж, а Бареков, придружаван от депутата си Мартин Иванов- Данона се бил разположил на първия. На входа на заведението двамата се засекли и решили да купонясват заедно.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари