Погребението на Елизабет II - най-гледаното събитие на живо в света за всички времена

0
Очаква се зрителите да достигнат 4,1 милиарда души
Очаква се зрителите да достигнат 4,1 милиарда души Снимка: Facebook/The Royal Family

Повече от половината население на света вероятно ще проследи на живо погребението на кралицата в Уестминстърското абатство

Погребението на кралица Елизабет II се очаква да стане най-гледаното предаване на живо в света за всички времена, съобщава “Дейли Мейл”, цитиран от bTV.

Очаква се зрителите да достигнат 4,1 милиарда.

Повече от половината население на света вероятно ще проследи на живо погребението на кралицата в Уестминстърското абатство.

Редица телевизии в света ще излъчват на живо историческото събитие.

Официални лица очакват Уестминстър хол да бъде посетен от почти половин милион души, които ще отдадат почит на кралицата преди погребението ѝ.

Експерти смятат, че 4,1 милиарда души вероятно ще проследят цялата церемония по погребението. По този начин ще бъде счупен рекордът за всички времена от 3,5 милиарда, които са гледали великия боксьор Мохамед Али на откриването на Олимпийските игри в Атланта през 1996 г.

Телевизионният анализатор Каролина Белтрамо от WatchTVAbroad, заяви, че възхищението към кралица Елизабет II по целия свят и нейното погребение ще се превърнат в най-голямото телевизионно събитие на живо в историята.

Поколения хора по целия свят ще станат свидетели на зората на тази нова ера”, добави Белтрамо.

„Очаква се не по-малко от 4,1 милиарда души да се включат в понеделник, за да станат свидетели на този исторически момент, защото половината от хората на света ще отдадат почитта си към нея”, каза анализаторът.

Погребението на принцеса Даяна, преди 25 години, е гледано от около 2,5 милиарда души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    който гледа това урод-шоу е завършен боклук. докато страната му се топи и умира, да гледа 100 годишен урод как се погребва.... урод, виновен за смъртта на десетки хиляди африканци и също толкова индуси, урод, виновен за заграбване на ресурси за стотици милиарди паунди..... значи на тази планета има 4 милиарда безмозъчни урода, които не проумяват своето жалко съществуване. приятно гледане недраги уроди. аз не съм един от вас.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари