Подсъдим за грабеж в Русе сключи споразумение с прокуратурата

1
Рецидивистът е осъждан 7 пъти
Рецидивистът е осъждан 7 пъти Снимка: Dunavmost

Осъжданият общо седем пъти подсъдим се призна за виновен, че е застигнал в гръб вървяща по ул. „Неофит Рилски“ жена, съборил я със сила на земята и побягнал с чантата й, в която имало 160 лв., мобилен телефон, очила и ключове

Със споразумение приключи насроченото за днес разпоредително заседание по делото срещу З. З., обвинен за извършения на 18.06.2020 г. грабеж на дамска чанта.

Осъжданият общо седем пъти подсъдим се призна за виновен, че е застигнал в гръб вървяща по ул. „Неофит Рилски“ жена, съборил я със сила на земята и побягнал с чантата й, в която имало 160 лв., мобилен телефон, очила и ключове.

З. З., който е извършил това деяние в условията на опасен рецидив, прие да изтърпи наказание в размер на три години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Той следва да плати и направените по делото разноски в размер на 141,47 лв.

Състав на Окръжен съд – Русе счете, че споразумението не противоречи на закона и морала и го одобри, като приспадна времето, през което подсъдимият е бил задържан под стража от 31.08.2020 г.

Споразумението е окончателно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари