Подробности за катастрофата край "Дивдядово"

1

При челен сблъсък на пътя Шумен - Велики Преслав е загинал 32-годишен водач, а управляващият другия автомобил е с опасност за живота.

Малко след 23.00 часа в петък е получен сигнал за катастрофа на пътя Шумен - Велики Преслав, малко след кв. "Дивдядово". На място веднага са пратени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Шумен.

Установено е, че водач на лек автомобил Фолксваген "Пасат" с шуменска регистрация се движил в посока към Велики Преслав, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в идващия лек автомобил Опел "Корса" с варненска регистрация. Водачът на опела К.И. /32 г./ от село Кочово е загинал на място.

В МБАЛ-Шумен е откаран водачът на фолксвагена. 18-годишният Т.Б. от село Хан Крум е настанен за лечение в "ОАИЛ" с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота.

Работата по изясняване на причините за инцидента продължава. Образувано е досъдебно производство. Починалият при инцидента мъж е кметът на село Кочово Кенан Ибрям, съобщи Шум.бг.

Беше много свестен и трудолюбив млад мъж. Хората в селото много го обичаха и уважаваха“, каза кметът на община Велики Преслав Александър Горчев.

До насрочването на частични местни избори селото ще се управлява от секретаря на кметството с помощта на Общинския съвет и общината в Преслав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари