Подробности за Йордан, който изчезна безследно

0
Издирва се Йордан Тошков Йорданов
Издирва се Йордан Тошков Йорданов

Сестрата на варненеца Йордан Тошков Йорданов разкри какво се е случило с брат й, преди да изчезне, съобщи БЛИЦ.

Тя и близките му се опитват отчаяно да го издирят и молят всеки, който е виждал младия мъж, да се свърже с тях или с полицията.

Следите му се губят около общински паркинг, където се репатрират изоставени на улицата коли. Там поне е клетка на мобилен оператор, към която за последно се е свързал 33-годишния мъж.

"Не искам и да мисля какво се е случило с него. Говорих с всички, с които можах, дори гледах и запис от охранителна камера, поставена на място, където си мислех, че може да е минал", разкрива пред БЛИЦ Стела, сестрата на Йордан.

"Говорих с колегите му, с хора от бившата му фирма, с всички близки, приятели, познати, с кого какво е говорил, всички казаха, че се е държал много адекватно, говорили са си всекидневни неща, шегували са се. Шефът му каза - не е конфликтна личност, никога не сме имали проблеми. Изчезва на 29 март в пет следобед, на 30 в един вечерта последно му звъняхме, не вдигна, следващото позвъняване вече беше на 31 в седем сутринта и тогава ми даваше, че телефонът е изключен", разказва сестрата, която не спира да издирва младия мъж.

Ето какво пише тя: ИЗДИРВА СЕ!!! В неизвестност от 29.03.2017 17:10ч

Последно е видян да излиза от работа - фирма Булмар Трейд ЕООД (в района на Филбо/ Аветисиян, край езерния път).

ИЗДИРВА СЕ и личният му автомобил - В9219КВ - Рено Туинго - цвят бордо. МОЛЯ ДА РАЗПРОСТРАНИТЕ и ако имате информация да подадете в най-близкото РПУ.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари