Подпалиха Мерцедес зад блок на ул. "Александровска"

0
Пристигналите на място пожарникари не са извършвали гасителни действия- до пристигане на екипа, пожарът е загасен от граждани
Пристигналите на място пожарникари не са извършвали гасителни действия- до пристигане на екипа, пожарът е загасен от граждани

Лек автомобил „Мерцедес“ е бил запален на паркинг в Русе. По случая е образувано досъдебно производство. Инцидентът е станал във вторник вечерта, съобщават от ОД на МВР.

На 28-ми октомври, около 20.25 часа, в Първо РУ- Русе е получено съобщение, че на паркинг зад жилищен блок на ул. "Александровска" неизвестен извършител е запалил лек автомобил "Мерцедес".

Пристигналите на място пожарникари не са извършвали гасителни действия- до пристигане на екипа, пожарът е загасен от граждани.

От извършения оглед е установено, че чрез счупване на лявото предно стъкло и използване на неустановена запалителна течност е запалено купето на автомобила, като изцяло са изгорели ел. табло, предна лява и дясна седалка.

Установено е още, че четирите гуми на автомобила са прободени с остър режещ инструмент. Щетите и причините за инцидента са в процес на установяване. 

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари