Подлезът под булевард "Скобелев" е опасен за преминаване

3

Русенецът Ясен Янков е възмутен от състоянието на пешеходния подлез на булевард "Скобелев" в Русе

Във фейсбук групата  "Писмо до кмета" той публикува снимки, от които се вижда, че подлезът пред СБА спирката е почти неизползваем. Счупени стъкла са пръснати навсякъде и преминаващите могат да се наранят сериозно. Вандали са потрошили витрините на малките магазинчета, които преди години работеха.

По-възрастните русенци си спомнят, че подлезът беше предпочитано място за преминаване, тъй като беше чист, добре осветен и пълен с малки дюкянчета, фризьорски салони, кафене. 

Днес няма и спомен от активния живот там. Миризмата на урина е отвратителна, осветлението е  незабележимо, нищо не работи и човек едва ли би рискувал живота си да премине нощем по него. 

А е изключително необходим за пешеходците, тъй като подлезът свързва двете платна на "Скобелев" и децата от близкото училище "Иван Вазов" вместо всеки път да пресичат с риск за живота си, можеха спокойно да преминават през подлеза.

Заради неизползваемия подлез трафикът се затруднява, тъй като пешеходците предпочитат да използват пешеходната пътека, а изчакването им от шофьорите създават задръствания по основния път. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари