Подготвят физкултурния салон в ОУ „Иван Вазов“ за ремонт

0

Съоръжението ще бъде укрепено и модернизирано

Открита бе строителната площадка и започнаха подготвителните дейности за ремонта на авариралия физкултурен салон в училище „Иван Вазов“ в Русе. Проектът на Община Русе бе одобрен от служебния министър на спорта и възлиза на 425 491,98 лв., с които ще се укрепи и модернизира съоръжението.

Проектът предвижда изграждането на система инжекционни пилоти и нова стоманобетонна обрамчваща система, които да поемат товара от компрометираните носещи зидове, съобщиха от Община Русе.

След приключване на дейностите по укрепване на сградата ще бъдат възстановени всички фасади. Предстои поставяне и на нови улуци и водосточни тръби.

Във вътрешната част на салона е предвидено освежаване на стените, подмяна на настилката и монтаж на нови енергоспестяващи стъклопакети. Нов баскетболен кош и мрежа за волейбол ще допълнят подобрените условия за спорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    ПО-БЪРЗО
    НЯМА ДА Е ЛОШО ДА УСКОРЯТ МАЛКО ПРОЦЕСА!
  • 7
    2
    ХХХ
    Тъкмо навреме! Поздравления! Току-що започна учебната година!
  • 11
    1
    Аз съм
    Сетиха се. Къде спаха цяло лято.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари