Почина турската легенда Джунейт Аркън

3
Известният турски актьор Джунейт Аркън почина на 85-годишна възраст в болница в Истанбул
Известният турски актьор Джунейт Аркън почина на 85-годишна възраст в болница в Истанбул

Известният турски актьор Джунейт Аркън почина на 85-годишна възраст в болница в Истанбул, съобщиха турските медии.

Актьорът, участвал в много незабравими филми на турското кино, се е почувствал зле снощи и е бил откаран в частна болница, където по-късно издъхнал.

Според съобщение на болничното заведение Аркън е получил сърдечен удар в дома си и въпреки усилията на лекарите животът му не е могло да бъде спасен.

Джунейт Аркън е артистичният псевдоним на актьора Фахреттин Джуреклибатър. Кариерата си в киното той започва през 1963 г. Участвал е в множество филми и е носител на редица награди.

Съболезнования по повод кончината на актьора изразиха председателят на турския парламент Мустафа Шентоп, президентският говорител Ибрахим Калън, министърът на културата и туризма Мехмет Нури Ерсой, външният министър Мевлют Чавушоглу и много други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари