По-скъпи тол такси за превозвачите

1
От бранша предупреждават за скок в инфлацията
От бранша предупреждават за скок в инфлацията Видео: NOVA

От бранша предупреждават за скок в инфлацията

Превозвачите трябва да плащат с 50% по-скъпи тол такси от днес. Мярката доведе до протести.

Можем спокойно да очакваме още едно, макар и не драстично, увеличение на инфлацията вътре в страната. Най-много ще бъдат засегнати стоките, произведени в България, и тези, които се потребяват в страната”, посочи Димитър Димитров от Асоциацията на автомобилните превозвачи, предава NOVA.

Има далеч по-важни проблеми с тол системата. Заявиха, че нямало как да бъде отложено това увеличение. Ние имаме своите основания да вярваме, че това имаше как да стане”, допълни Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари