Плевнелиев не спира да ме изненадва с тъпотата си

4
Мачкан и газен от самите ГЕРБ и Борисов, това жалко човече продължи да им слугува….
Мачкан и газен от самите ГЕРБ и Борисов, това жалко човече продължи да им слугува….

Плевнелиев: „Резолюцията цели спирането на еврофондове.“

Честно казано, Плевнелиев не спира да ме изненадва с тъпотата си. Наистина, имам чувството, че хора като него говорят сякаш им е за последно, сякаш, няма значение какво ще се случи утре, сякаш животът им няма да има смисъл след ГЕРБ и Борисов… За много, всъщност, ще е така. Но ме учудват хора като този президент, който не беше се омазал до гуша в ла@на по време на мандата си и сега, след дъжд качулка, реши, че непременно трябва да го направи. Необясними ми са тези хора.

Такива глупости може да плещи само един много зависим човек. С друго не мога да си го обясня. На ЕС не ѝ трябва слаба и разбита България, за да ѝ спират еврофондовете. Не ѝ трябва България, да се влачи на опашката по всичко като държава в неравностойно умствено положение, защото тъпаците и крадците, които я управляват държат на това България да е Борат на ЕС. Но пък европейските данъкоплатци имат право да не ги крадат дебеловрати български мутри във властта. И всъщност, спирането на фондовете би имал прекрасен отрезвяващ ефект в/у управлението. Но резолюцията единствено цели да се освети корумпираното статукво в България и тежките проблеми с правовия ред и свободата на словото.

Смешни са хора като Плевнелиев да сочат президента Радев за причина за протестите и за проблемите в България. Смешни са и са жалки такива хора. На протестиращите като цяло въобще не им пука нито за Радев, нито за която и да е партия на статуквото. Те просто искат корумпираните мутри от всеки цвят да се разкарат завинаги, за да може България да отцепи от дъното.

Плевнелиев - колко вредна отрепка се оказа… мачкан и газен от самите ГЕРБ и Борисов, това жалко човече продължи да им слугува…. Колко гнусно е всичко това….

Татяна Кристи

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари