Плащането на местните данъци и такси към Община Русе започва от 24 януари

0
От същата дата се възобновяват онлайн справките и плащането от обновената страница на системата за административни услуги на „Местни данъци и такси“
От същата дата се възобновяват онлайн справките и плащането от обновената страница на системата за административни услуги на „Местни данъци и такси“ Снимка: Dunavmost

От същата дата се възобновяват онлайн справките и плащането от обновената страница на системата за административни услуги на „Местни данъци и такси“

От 24 януари 2022 г. се възобновяват онлайн справките и плащането от обновената страница на системата за административни услуги на „Местни данъци и такси“ в сайта на Община Русе.

Единственото нововъведение е смяната на абревиатурата на идентификационния номер, с който може да бъде направена справка или плащане – вместо КИН ще се въвежда ПИН – персонален идентификационен номер, който е идентичен с използвания досега клиентски номер.

От същата дата ще бъде възможно заплащането на данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци на територията на Община Русе. Клиентите на Пощенска банка ще могат първи чрез електронното банкиране да заплащат и чрез тяхното приложение.

Припомняме, че от 14 януари започна плащането на дължимия данък върху превозните средства и за 2022 година. Русенци ще могат да платят в касите на Община Русе на ул. „Котовск“ № 1 и в сградата на СБА, както и на касите на Изипей АД и по банков път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари