Пламен Панайотов: Съдебната реформа е парадоксална

0
Определянето на такъв тесен кръг от лица, които могат да поемат поста на министър-председател, не е добър вариант
Определянето на такъв тесен кръг от лица, които могат да поемат поста на министър-председател, не е добър вариант Видео: NOVA

Определянето на такъв тесен кръг от лица, които могат да поемат поста на министър-председател, не е добър вариант

При настоящата политическа ситуация трябва да се направи всичко възможно, за да се избегне конституционна криза. Много експерти изтъкнахме още преди време, че определянето на такъв тесен кръг от лица, които могат да поемат поста на министър-председател, не е добър вариант. Това каза бившият вицепремиер и преподавател по наказателно право проф. Пламен Панайотов в „Денят на живо“ по NOVA NEWS.

Той посочи, че съдебната реформа е парадоксална, тъй като реално няма да се елиминира политическото въздействие върху прокуратурата. Той поясни, че Висшият прокурорски съвет не посочва само главния прокурор, но и всички други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари