Пиян шофьор се натресе в мантинела на пътя Русе - Бяла

0
Той е на 59-години от Борово и при последвалата проба за алкохол е показал положителен резултат от 1,23 на хиляда
Той е на 59-години от Борово и при последвалата проба за алкохол е показал положителен резултат от 1,23 на хиляда Снимка: МВР, архив

На 9 януари около 01:30 часа в РУ- Бяла е получен сигнал за  катастрофа в района на 44-ти километър от главен път I-5

На място е изпратен полицейски екип от районното управление, където служителите установяват, че лек автомобил "Сеат Ибиза"със софийска регистрация се намира в лявата част на платното за движение и се е блъснал в мантинелата.

Изяснено е, че превозното средство управлява 59-годишен мъж от гр. Борово, който при последвалата проба за алкохол е показал положителен резултат от 1,23 на хиляда. Той е бил придружен от униформените да ФСМП - Бяла, където е отказал да даде проба за изследване.

Случаят е документиран и предаден на разследващ полицай. Срещу водача е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До Пиян???
    Не знам колко е изпил, но определено не са две бири. След една съм пробвал и си беше 0.00. Освен ако нямаш предвид две ПВЦ-та(галонки) :)))
  • -2
    1
    Пиян???
    1,23 промила са изпити 2 бири!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари