Пиян ром умря на пътя край Враца

1
Пиян циганин с колело предизвикал катастрофа и загинал на място, след като бил ударен от движещо зад него БМВ / Снимката е илюстративна
Пиян циганин с колело предизвикал катастрофа и загинал на място, след като бил ударен от движещо зад него БМВ / Снимката е илюстративна Снимка: Булфото / архив

Пиян циганин с колело предизвикал катастрофа и загинал на място, след като бил ударен от движещо зад него БМВ в сряда късно вечерта във Враца.

Според свидетели 65-годишният Павел Петров пил много в кръчма на Оряховско шосе и си тръгнал с велосипеда, въпреки че едва се държал на краката си. В тъмното шофьорът на немската кола Джеймс Минчев забелязал движещото се пред него на зигзаг колело без никакви светлинни обозначения и се опитал да избегне удара с него. Колоездачът обаче рязко свил към намиращите се край града кошари и сблъсъкът бил неизбежен, пише 24 часа.

Пристигналите ченгета установили, че 22-годишният водач не е употребил алкохол и не бил пострадал при удара. С леки наранявания обаче била возещата на предната седалка приятелка на Минчев. На 21-годишната пътничка била оказана помощ в спешния център и е освободена за домашно лечение.

Роденият във Враца водач Джеймс Минчев живеел и работел от години в Лондон, пристигнал наскоро в родния си град, за да оправя наследствени документи.

Заради образуваното досъдебно производство по случая завръщането му в Англия се отлага за неопределено време.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари