Пиян мъж нападна лекарка в Монтанско

0
Той посетил лекарския кабинет във видимо нетрезво състояние и поискал да бъде прегледан заради здравословен проблем със сърцето
Той посетил лекарския кабинет във видимо нетрезво състояние и поискал да бъде прегледан заради здравословен проблем със сърцето Снимка: Getty Images

За инцидент с нападната лекарка съобщават от ОД на МВР - Монтана.

Около 13.00 часа, на 5 февруари в лекарски кабинет в с. Лехчево, община Бойчиновци, влязъл 37-годишен местен жител, който бил във видимо нетрезво състояние и поискал да бъде прегледан заради здравословен проблем със сърцето. Пациентът започнал да се държи агресивно спрямо лекарката, след което започнал да крещи и да посяга към нея.

При опит на медицинското лице да извърши преглед, мъжът посегнал и я ударил по ръката,при което тя изпуснала слушалките от апарата за измерване на кръвно налягане и те се счупили на земята.

Лекарката и двете й колежки се изплашили от грубите и непристойни действия на пияния мъж. Служители на Участък Бойчиновци са съставили акт на нападателя за извършено нарушение по Указа за борба с дребното хулиганство. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари