Писък "Ще станат на парчета" предизвикал паниката на летище "София"

0
На борда на летателната машина са намерени два пакета, за които има съмнение, че съдържат бомба.
На борда на летателната машина са намерени два пакета, за които има съмнение, че съдържат бомба. Видео: Нова телевизия

Крясък "Ще станат на парчета" предизвикал паниката на летище "София". Това разкри пред един от пътниците, който е трябвало да се качи на турския самолет в посока Истанбул.

Той обясни, че в машината първо са се качили пасажерите от първа класа. Малко преди да влязат в ръкава, останалите били спрени и отклонени в малка стаичка. Хората усетили суетене и напрежение сред екипажа от самолета, но дълго време никой не им казвал нищо. В един момент отнякъде се появил служител от поддръжката. Явно възмутен от забавената евакуация, той изкрещял към стюардесите: "Бързо! Ще станат на парчета!" При тази реплика пътниците изпаднали в паника, но за щастие ситуацията била овладяна бързо.

Самолетът на турските авиолинии бе опразнен и отклонен на аварийна стоянка. Причина за това е съмнителен пакет под една от седалките. На място пристигнаха екипи на пожарната и полицията. В крайна сметка бе установено, че пакетът съдържа само лични вещи и случаят приключи с хепиенд. Самолетът вече се готви за обратен полет. 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари