Пипнаха Рени в изневяра

0
Мъжът на Рени научил, че е рогоносец и подал документи за развод
Мъжът на Рени научил, че е рогоносец и подал документи за развод

Мъжът на позабравената фолк певица Рени я е спипал в изневяра и е подал документи за развод.

Една от чалга легендите от няколко години кръшка на мъжа си Борис Пилософ, научихме от „Всеки ден" от обкръжението на вехтозаветната чалгаджийка.

Едрогърдата изпълнителка преди доста години разведе значително по-младия от нея Борис и сви семейно гнездо с красавеца. Двамата заминаха да живеят в Израел преди повече от 6 години. През всичките тези години 47-годишната Рени прескачаше до родината си поне веднъж в месеца. При всяко връщане в София усмихнатата фолк дива се е срещала с любовника си, издадоха достоверни източници пред вестника ни. Тя имала извънбрачна връзка със значително по-млад от нея кавалер, който преди години работил при нея като шофьор. Неотдавна обаче съпругът й разбрал и тихо и без скандали подал молба за развод.

Певицата с едни от най-големите гърди доста години живееше на семейни начала с Борис, но двамата подписаха в гражданското, за да може тя по-лесно да получи израелско гражданство. Сега мъжът на изпълнителката на „Като птица" е научил какви ги върши любимата му и на мига подал документите за развод. Междувременно той също си имал любовница и кръшкал на пухкавата си жена, която така и не можа да се втали.

Говори се, че Борис от половин година въртял извънбрачна връзка, а Рени кръшкала от брачното ложе от 3 години. Отношенията между залязващата чалгаджийка и 6 години по-младия й съпруг са доста обтегнати, злословят в светските среди. Борис дори изритал Рени от Израел и поради тази причина тя се завърна у нас, под предлог че се опитва да възроди жалката си кариера.

Откакто е в България, изпълнителката не спира да хвали перфектните им отношения и да демонстрира разбирателство помежду им. През лятото на 2014 г. се появиха слухове за раздяла между Пилософ и амбициозната плевенчанка. „Да, ние имахме семейни проблеми, но ще се опитаме да ги решим заедно", призна тогава певицата. Сега семейните неразбирателства отново са на дневен ред и се очаква съвсем скоро двамата да са отново свободни и всеки да е щастлив далеч от другия. Според наш източник Рени била буквално съсипана и дори е тръгнала на психиатър, който да й помогне да преодолее унижението.

„Семейството на мъжа й винаги я е презирало. Те са хора от сой, лекари и философи, и в един момент в семейството им влезе тази безпросветна чалгаджийка. Старият Пилософ щеше да получи удар, като разбра „коя Мария" се е намърдала във фамилията му. Още тогава те се опитаха да убедят Борис, че прави жестока грешка, но той бе като обладан от тази жена. Е, сега проумя глупостта си и иска час по-скоро да се отърве от Рени", коментират във фолк съсловието.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари