ПГСАГ „Пеньо Пенев“ – Русе организира курс за строители

0
Курсът е за професията „Строител – монтажник“, специалност „Дограма и стъклопоставяне“
Курсът е за професията „Строител – монтажник“, специалност „Дограма и стъклопоставяне“

ПГСАГ „Пеньо Пенев“ – Русе организира квалификационен курс по професия „Строител – монтажник“, специалност „Дограма и стъклопоставяне“.

Завършилите пълния курс на обучение - 660 учебни часа /300 теория и 360 практика/ и положили успешно държавните квалификационни изпити по теория и практика на професията и специалността придобиват Втора квалификационна степен и Свидетелство за професионална квалификация /документът по образец на МОН и се признава от работодателите в ЕС/.

Теоретичните и практическите часове се провеждат в кабинетите и работилниците на ПГСАГ „Пеньо Пенев“-Русе.

По желание на курсистите/работодателите практиката може да се провежда на конкретно работно място, в специализирани фирми за производство на PVC и AL дограма. В зависимост от квалификационните нужди на курсиста/работодателя е възможно провеждане на обучение по част от професията „Строител-монтажник“, специалност „Дограма и стъклопоставяне“, което не е обвързано с конкретен брой часове.

В края на такъв вид обучение се получава Удостоверение за професионално обучение, но не се придобива квалификационна степен. За цената на обучението за пълния курс, с придобиване на II–ра квалификационна степен и свидетелство за професионална квалификация информация може да получите на посочения телефон или по e-mail.

Обучението по част от професията се организира и осъществява, след конкретизиране на конкретните квалификационни нужди на курсиста/работодателя.

За справки: тел. 082 835860, e-mail: [email protected] Русе, бул.“ Цар Освободител“ 105 А

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари