Петьо Блъсков: ГЕРБ ще спечели, пак ще управлява

1
Изборите ще бъдат един тюрлю гювеч. Една мътилка от приказки се излизва от край време
Изборите ще бъдат един тюрлю гювеч. Една мътилка от приказки се излизва от край време Видео: NOVA

БСП и Корнелия Нинова са две различни неща

"Не се нуждае българският политически живот от битови въпроси. Резултатите от изборите ще бъдат тюрлю гювеч, а празното политическо говорене не води до нищо добро. ГЕРБ ще спечели следващите избори", това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Петьо Блъсков, главен редактор на в-к „Труд“.

"70% от българите ги боли глава, когато чуят думата промяна. БСП и Корнелия Нинова са две абсолютно различни неща. БСП като политика липсва в българската политическа действителност, защото госпожа Нинова се занимава само със себе си, а не с проблемите на избирателите си. Много е необходима силна лява партия, а не партията на Нинова", категоричен е Блъсков.

"Слави Трифонов има листа и програма, половината от тях са ценни, ако защити тях, ще има успех, но е важно да продължи да ги защитава. Но дано не се занимава с дребнотемиетона днешния политически живот", изрази мнението си журналист за "Има такъв народ".

"Посланието "Мутри вън", беше несдържани нерви, не послание. Изразът, изказан по този начин, не получи дълбочина. Успехите и грешките на президента Радев не са толкова негови, колкото преекспонирани в публичното пространство негови думи", каза още той.

"ГЕРБ ще спечели следващите избори и ще успее да направи правителство", убеден е Петьо Блъсков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари