Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Петно в градинката пред "Христо Ботев" напомня следи от кацане на летяща чиния

  • Автор: Венцислав Великов
  • Коментари: 0
0

Минах през площадчето пред училище "Христо Ботев" покрай "преместваемия" обект на г-н Даков. На снимката виждате едно странно петно, което на мен ми напомни следи от кацане на летяща чиния... Това е мястото, на което щеше да има детска площадка. Много ми стана криво и се амбицирах и проверих случая. Оказа се, че площадката по същество е готова - игралните уреди са готови и на склад, платени са от "Дунарит", но... Има проблем с разрешението от Института по паметниците на културата или както там се казва тази институция през последната година.

Свързах се и с фирмата, която е изработила нещата и чака да положи специалната настилка (между другото, оказаха се много приятни хора) и да монтира уредите. Бяха любезни да ми пратят скица как ще изглежда това съоръжение и ми напълниха очите и сърцето. Това е нещо наистина уникално за нашия град!

Та, мисълта ми е: не е ли добре да запитаме Общинската администрация какво става с тоя проект (все пак, края на август е) и, ако трябва да поискаме съдействие и от Областния управител, за да може да стане факт това прекрасно нещо.

При това без лев разход за бюджета. Как мислите?

Автор: Венцислав Великов
(Автор: Венцислав Великов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари