Петко Полицая иска номера на сутиена на съдийка

0
Желая да получа лично от съдия Тодорова нейното ЕГН, номера на сутиена, долните й гащи, или на прашките, които носи
Желая да получа лично от съдия Тодорова нейното ЕГН, номера на сутиена, долните й гащи, или на прашките, които носи

След като през 2012 г. бившият катаджия Петко Петков, по-известен като Петко Полицая, бе пребит жестоко от неизвестни извършители в с. Макоцево и обвини за поръчител на побоя бившия кмет на Горна Малина Емил Найденов, баща на Мис Челюсти, от дни будният гражданин Петков се е забъркал в нова екшън история.    

През декември миналата година Петков подава сигнал до РПУ на МВР Елин Пелин срещу председателя на ловно-рибарската дружинка в с. Макоцево - Георги Йорданов Георгиев, че същият управлява нередовен товарен автомобил – УАЗ 452 /фургон/. По талон возилото се водело с бензинов двигател, а му бил монтиран дизелов двигател. Освен това автомобилът нямал застраховка „Гражданска отговорност”, не бил минал през годишен технически преглед, ремаркето му било туристическо със стар тип номера, от черните. Регистрацията на ремаркето е била заличена от системата на МВР служебно, пише Блиц.

Запитахме се какво може да е причинило „взирането” в такива  детайли, при положение че други нарушения, свързани със ЗДП, са далеч по-опасни. Оказа се, че между Петков и Георгиев има стара вражда. През 2005 г. Георгиев дал Петков на прокурор, че гледа диви прасета. Петков отвърнал на удара със сигнал за нередовния автомобил.  Конфликтът между двамата се задълбочил. Георгиев заплашил Петков, че „ще забрави гората”, т.е. де факто го изключил от селската ловна дружинка. С днешна дата  по повод сигнала на Петков има прокурорска преписка на Районна прокуратура гр. Пирдоп № 198/2016 г., но той, въпреки че се явява в ролята на тъжител не знае какъв  е резултатът от нея – и до ден-днешен не бил уведомен.

Междувременно се ядосал от факта, че автомобилът на Георгиев му бил върнат?!? Петков се разгневил на прокуратурата, че го е пренебрегнала като страна по тъжбата и не му е дала възможност да се запознае с постановлението. Междувременно РПУ на МВР Елин Пелин съставя две  наказателни постановления по ЗДП на Георги Георгиев, които той обжалвал. Във връзка с тях председателят на Районния съд на Елин Пелин Росица Тодорова с писмо изх. №161/22.04. 2016 г. изисква  от... Петко Петков той да набави на съда ЕГН-то на Георгиев, както и номера на делото срещу него, въпреки че го е гледала самата тя. /?/

Това предписание се видяло доста абсурдно на жалбоподателя Петков и предизвикан от чиновническия подход на съдийката, той й отвърнал с уникално по съдържание писмо, вх. №606/ 30.05. 2016 г., в което четем следното: „Желая да получа лично от съдия Тодорова нейното ЕГН, номера на сутиена, долните й гащи, или на прашките, които носи. На несериозния си отговор, получава този отговор!”, оправдава тона на писмото си Петков и настоява за цялостна проверка на дейността на съдийката, като заключава, че е необходимо съдиите да преминат на курс за грамотност по Закона и Правилника за движение по пътищата. Като бивш катаджия Петков предлага на съдийката и личната си помощ по „ограмотяването” й.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари