Петър Янков: Посрещаме новата година със слънце

0
В първите дни от януари ни очакват валежи, прогнозира синоптикът
В първите дни от януари ни очакват валежи, прогнозира синоптикът

В първите дни от януари ни очакват валежи, прогнозира синоптикът

Температурите ще се задържат сравнително високи, въпреки слабото захлаждане, което се осъществява през последните дни от декември месец. Днес северно от планините температурите ще достигнат 17 градуса. Последният ден на декември месец ще го отбележим с температури между 11 и 14 градуса в населените места, по планините ще бъде сравнително топло - в най-високите части ще бъдат между 1 и 4 градуса. На планинските курорти ще бъде около 5 и 7 градуса. Това каза в ефира на Bulgaria ON AIR синоптикът Петър Янков.

Той отбеляза още, че ще посрещнем новата година със слънце, като малко облаци ще има в югоизточните райони, а в първите дни от януари ни очакват валежи.

Синоптикът посочи, че времето и топлите градуси не са необичайни за този сезон, въпреки мнението на гражданите.

"Максималните регистрирани температури по това време са около 22-25 градуса. Тези високи температури не са необичайни. Намираме се в един период, в който времето се затопля, климатът е по-топъл", добави още Янков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Кое за жените шофьори е най-неприятното при паркиране?
- Свидетелите!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари