Петър Танев: Бунтът на "Вагнер" е най-голямата военно-политическа криза в управлението на Путин

0
Това смята координаторът на руските демократични сили в Европейските институции
Това смята координаторът на руските демократични сили в Европейските институции Видео: NOVA

Това смята координаторът на руските демократични сили в Европейските институции

Това, което се случи вчера, беше най-силната военно-политическа криза в историята на управлението на Путин и може би най-голямата политическа криза в Русия от 1991 г. насам.

Това каза в „На фокус” по Нова телевизия Петър Танев - млад мъж, който напусна Русия в първите дни на войната. Той е координатор на руските демократични сили в Европейските институции. Работи в Мартенс център - мозъчен тръст на Европейската народна партия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    робин худ
    Хаха Путин да не ви е сърбия или Садам ей малоумници радвайте се че Путин е здраво мислещ че можеше да тънем в радиация и да сме като плъхове под земята колко ще искараме и какъв живот ще е това шибаните изроди хамерикански са си направили два подземни града и не им пука за света и могат да живеят с години като плъхове тия изроди ,това значили че света трябва да бъде унищожен Ей мърши самозабравили се спрете се надявам се на всички ни се живее както казват Руснаците за какво ни е свят в който Русия няма да я има който разбрал разбрал
  • 6
    2
    Хм
    Чалъмите на губещите нямат край. Нацистите виновни,а никой не го признава, защо? Путин озапти Прогожин и постановката прекъсна. Здрав разум трябва. Ако се страхуваше от Прогожин то щеше да има откат от бомби,а имаше само предупредителни. Путин не атакува такива чалъми докато не се наложи,а щом се спряха всичко свърши. Путин не иска да пролива кръвта на руснаците в т.ч. и на Вагнер.
  • 5
    1
    ...
    Обърши жълтото от мустака, путьо брадясал. Виж какво яде баба ти и има ли лекарства ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари