Пет сигнала вдигнаха на крак пожарникарите в Русенско

0
Четири от тях са за запалени сухи треви и един за горящ контейнер
Четири от тях са за запалени сухи треви и един за горящ контейнер Снимка: Dunavmost / архив

За изтеклото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия.

За времето от 12:45 до 14:25 часа служители от РСПБЗН - Сливо поле са гасили запалване на суха трева и храсти в землището на с. Юделник, извън урбанизираните територии. Горенето е ликвидирано на площ около 7000 кв. м, без щети.

В 13:42 часа два екипа от РСПБЗН - Ветово са пратени на сигнал за пожар, възникнал в суха трева и храсти, който е обхванал и вилна постройка. Произшествието е станало във вилната зона в гр. Ветово. Унищожена е постройка на площ от около 20 кв. м. и са загинали 3 кучета. Предполага се, че причина за пожара е станало небрежно боравене с открит огън.

От 20:45 до 22:50 часа огнеборци от Първа РСПБЗН в Русе са работили в района на с. Мечка, извън урбанизираните територии на населеното място, където са гасили запалени суха трева и храсти. Горенето е ликвидирано на площ около 25000 кв.м.

Беленските пожарникари също са гасили пожар в сухи треви и храсти вчера за времето от 21:04 до 22:35 часа. Два екипа на районната служба са били пратени да потушат пожара, който се е разпрострял на площ от около 20000 кв.м. в землището на с. Полско Косово.

Последното излизане на екипите тази нощ е било в 22:36 часа, заради запалени отпадъци в метален контейнер за смет в Русе на ул. "Петрохан" 102. Запалването е потушено без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари