Пенчо Милков: Нямам търпение да изляза от болницата

9

"Нямам търпение да изляза от болницата и отново да сме заедно с момчетата на село

Получавам десетки въпроси от Вас как съм. Все още в болницата, в която влязох преди две седмици сам, с колата си, с две ранички и с недоумение от положителния тест. Още на следващия ден обаче нещата се влошиха. Имах двустранна пневмония, висока температура и задушаваща кашлица. След това ми включиха и кислород с тръбички в носа, за да се компенсира дишането.

Мога да кажа, че човещината на екипа на Белодробния диспансер в Русе ми помогна да премина това изпитание, не по – малко от професионализма им."

Това заяви кметът на Русе преди минути в в личния си профил в социалната мрежа.

"Благодарен съм за грижите на лекарите, сестрите и санитарите, на фона на собствените им тревоги и случващото се в страната, което следя непрекъснато оттук. В постоянен контакт съм и с колегите ми от общината, един силен екип, който доказа отново, че не се огъва пред трудности.

Благодаря на всички Вас, които ми давахте сила, добра енергия, а също мед, чай, компоти и дори съобщение от приятел с молитва срещу болести и зарази.

Днес пак видях децата си през прозореца. Нямам търпение след изписването да сме отново заедно на двора в селската ни къща, където изкарахме прекрасни мигове след края на извънредното положение.

Слънце и детска глъчка на двора са най-доброто лечение.", пише още г-н Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари