Пенчо Милков: Няма основание за смяна на председателя на Общинския съвет

0
Давайте предложения за работата на Общината - Общинският съвет е за това
Давайте предложения за работата на Общината - Общинският съвет е за това Снимка: Общински съвет

Давайте предложения за работата на Общината - Общинският съвет е за това

Това, че общинският съветник или кметът има право да говори от трибуната на сесия, не го прави негражданин или супер гражданин, за да не се включва в обществените обсъждания по наболели въпроси“.

Така кметът Пенчо Милков коментира твърденията на местната коалиция ГЕРБ-СДС, която поиска свалянето на председателя на ОбС Иво Пазарджиев. В мотивите си съветниците посочват „трайна невъзможност“ за изпълнение на задълженията, като дават пример с организирането на обществено обсъждане през август т.г. за решаването на проблема с тежкотоварния трафик край Русе.

Нямаше провинение на председателя и на следващия ден, когато бе организирана сесия, за да се обсъди и разреши въпросът“, допълни кметът Пенчо Милков.

Според него трябва да се посрещне с обединени сили новата реалност, която настъпва в света.

Давайте предложения за работата на Общината. Предложения, които можем да приемем, с които да вървим напред. Заявете го като личности, като лидери и като членове на партии. Общинският съвет съществува за това“, призова кметът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Отвратен
    И едно време партийците бяха недосегаеми.
  • 7
    4
    Аристократ
    Мисля вече и аз да се ориентирам към общината, че ми е нужен малко разврат в живота…
  • 11
    3
    До 1
    И да сложат плочки, файда няма. Сложиха нови плочки по тротоарите на бул. "Бозвели", голяма част вече са напукани от валяка, който асфалтира другата част на тротоара. Качествено сторителство тип "Пенчо Микрофона"!
  • 9
    2
    Как прави деца ?
    Няма ли там при вас там по-опитни хора да му кажат да си слага капот на дядовия като прави сношение с колежките.
  • 13
    1
    Бай Пенчо, бай Пенчо...
    А, бе не знам Пазарджиев дали е за смяна, но ти си за смяна бай Пенчо, защото нищо не правиш. А, извинявай, казват, че правиш деца на колежките. Това добре, но кога ще ремонтират плочките от тротоара към болницата. Разходи се да видиш какво е при дъжд и след него. Кога ще възстановят падналата облицовка около осветителния стълб срещу "Тетевен", ръждясалите табла по главната улица на Енергото и Газта? Още колко пъти да пращам снимки на e-mail-а на Общината, за да се оправят елементарни неща? Но бай Пенчо не чете e-mali, ходи и се май, гледа да играй /с колежките/ и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари