Пенчо Милков: Днес благодарете поне на един човек!

8
Благодаря ви за енергията, която ми давате, за съветите и за посочването на грешките ми, пише градоначалникът на Русе
Благодаря ви за енергията, която ми давате, за съветите и за посочването на грешките ми, пише градоначалникът на Русе Снимка: Пенчо Милков / Facebook

Не забравяйте да го направите с усмивка и доброта в сърцето, пише градоначалникът на Русе

Благодарете днес на поне един човек за нещо и не забравяйте да го направите с усмивка и доброта в сърцето.

"Благодаря" е вълшебна дума в нашия език! Тя е на силните, на мъдрите и на уважаващите ближния хора. Затова днес, в Световния ден за благодарност, нека отворим сърцето си, припомним си добрия тон и уважим добрите дела.

Благодаря ви за енергията, която ми давате, за съветите и за посочването на грешките ми, благодаря, че всеки с ежедневния си труд и настойчивост прави нашия Русе по-силен и прекрасен.

Пенчо Милков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    17
    Призиф, Апел, Съвет
    Другари и Другарки. Сексът ще спаси света. Погледнете ме какъф пример Ви давам Другарки. Благодаря за униманието Другари и Другарки. Благодаря за кекса на колежката от ЕКО отдела.
  • 4
    16
    На тебе
    няма за какво освен, че за новите знаци и постоянните глоби с липсата на паркоместа, новите данъци, калната вода и мръсния въздух, за некадърните ти чиновници симулиращи дейност, за това че разпарчадоса града и загубихме пари, разпродаде парцели ей така, за загубите от буферния паркинг също ти благодарим и на гъза ти също, че от лайна не ти се вижда лицето вече !
  • 4
    15
    Наглост
    Какви сърца, какви благодарности – този човечец промива мозъци, по-точно – допромива празни кратуни на онези заблудени люде, които си дадоха гласа за него и обрекоха града ни на още 4 години мизерия. Да питам гласоподавателите, които ни го натресоха, а и онези, които не гласуваха – само вие ли ще плащате заплатите на никому ненужни 7 /седем/ заместник-кметове? Ще приема благодарностите на г-н Кмета само ако са от Централния Софийски затвор, килия 216, втори етаж, южното крило, при бай Ставри.
  • 5
    14
    Един
    Благодарим ти партийо любима, че ни ощастливи с Пънчо Дебилков за кмет !
  • 4
    13
    Димчо
    Ела ми Лично ще ти благодаря!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари