Пастрокът, пребивал и унижавал 5-годишно дете, остава в ареста

2
Бруталното насилие е било заснето с телефон
Бруталното насилие е било заснето с телефон Снимка: Никола Михайлов / 24 часа

Бруталното насилие е било заснето с телефон

Пастрокът, обвинен в нанасяне на средна телесна повреда на 5-годишното дете в Пловдив, заснел как удря детето по лицето и се гаври с него. Това стана ясно в съдебната зала по време на гледането на мярката за неотклонение на Петър и майката на момчето - Стела, предаде "Марица".

По думите на прокурора по делото, в телефона на пастрока са открити видеоклипове, на които се вижда как детето и той са голи. Мъжът го удря жестоко, като на видеото съобщава коя дата е и какво предстои да се случи.

На единия от клиповете детето е съборено с удари от стол пред компютъра. 5-годишното момче пада, след това е ритано. Въпреки всичко, малчуганът се изправя като войник.

Прокурорът по делото посочи, че ѝ е неудобно като жена и майка да опише всяко едно действие на пастрока.

"Стореното е безгранично преминаване на всички ценности, морал и устои. Упражнено е физическо и вербално насилие, заснето е непрестанно унижение", посочи обвинителят в съдебната зала.

"На 21 ноември нанася брутален побой над детето. От този видеоклип се вижда, че с удари по лицето го събаря от стола пред компютър. То е чисто голо. След като пада на земята, подсъдимият го вдига за краката", каза прокурорът.

В залата стана ясно още, че пастрокът два пъти е осъждан за притежание на наркотични вещества. Характерно за него били неадекватното поведение и агресията.

"Налице са доказателства, че употребата на наркотици води до тези му състояния. Последното му осъждане е от 2023 г. - за притежание на наркотици и за пречене на полицията да си върши работата", каза представителят на държавното обвинение.

На 11 януари пастрокът Петър е заварен пред входа на жилището си да изхвърля боклук. Полицаите откриват в чувала вещи на детето, в това число халат.

И майката, и пастрокът твърдят, че детето не е пребито, а се е изгорило при къпане в банята.

След полученото нараняване, обаче, не е потърсена медицинска помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Moni levi
    И двамата са боклуци и пьрвобитни маймуни и диваци,за затвор,поне по 20,години.
  • 10
    1
    Anton Chobanov
    Тази мърша заслужава две доживотни присъди!И много бой преди това!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари