Първото заседание на новия Общински съвет на Русе ще се проведе на 13 ноември

0
Богомил Тодоров ще открие първото заседание на Общинския съвет
Богомил Тодоров ще открие първото заседание на Общинския съвет Снимка: Община Русе

Богомил Тодоров ще открие първото заседание на Общинския съвет

Първото заседание на новоизбрания Общински съвет на Русе в мандат 2023 – 2027 г. ще се проведе на 13 ноември, от 15:30 часа, в зала „Европа“ на Доходното здание.

В дневния ред ще бъдат включени обръщение на областния управител Данаил Ковачев към новите общински съветници в местния парламент, както и обръщение на кмета на Община Русе, информация от председателя на Общинската избирателна комисия за резултатите от изборите за общински съветници, избраните кмет и кметове на кметства, полагане на клетва по реда на Закона за местното самоуправление и местната власт, откриване и ръководене на първото заседание на Общинския съвет от най-възрастния общински съветник – за този мандат това е Богомил Тодоров от ПП Възраждане, и най-важният избор за деня – изборът на председател на Общински съвет – Русе за мандат 2023 – 2027 г.

Припомняме, че първото за този мандат заседание на местния парламент на Русе ще бъде излъчвано на живо в официалния YouTube канал на Общинския съвет, а също и през официалната ФБ страница на Общински съвет – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Явно е
    Простотията и посредствеността няма как да се прикрият, те бликат от писанията и думите на въпросния индивид. С всеки изминал общински съвет се вмъкват същества, чието място не е в този орган, който ще управлява общината и ще гради добруването на русенци, а в други заведения за индивиди с особено поведение, ценности и ментално здраве. Трагично е масовото опростачване и невъзможността да прецениш къде е мястото ти. А това, че е получил диплома за психолог и то в Свободния университет във Варна и работи в услуга като такъв, изобщо не означава, че притежава съответната компетентност и качества на такъв специалист, което много ясно си личи от писанията и поведението. Жалка картинка и образ на общинския съвет, от когото по принцип се очаква ползотворна работа в интерес на благото на гражданите.
  • 0
    7
    Милен Боев
    Може да съм психо, ама съм психолог, макар и с купена диплома. Може да съм с дебел врат, ама бия яко всеки, дето ми се изпречи на пътя. Може да съм бил бияч и трошач, но и то такива има нужда, ако требе пак ще бия и троша наред.
  • 6
    6
    Пенчева
    Защо чак на 13ти ноември ще започват? Цяла седмица къде бяха досега? Не стига, че са цели 51 хрантутници, а би трябвало да са много по-малко, а и цяла седмица им дариха безплатна ваканция- не че и като почнат заседанията ще бъда особено продуктивни. В други градове и общини вече се заклеха и почнаха, а Русе щото всичко цъфнало и вързало, та затова чак на 13-ти...
  • 5
    5
    Ах,
    Мими, сладур мамин с ниско чело и дебел врат, блестиш с тъпоумието си, но няма как да избягаш от същността си. Ген, нали.
  • -2
    4
    Лазаров до 3
    Пак ли Пенчева? Не се ли умори? Ама мутри сме били, ама простаци сме били? Само защото сме по високи от тебе ли? Е, какво да направим като си ниска табуретка? Ген. Няма да станеш по-висока. Защо е нужно това храчене бе? Деди Еконтий е бита карта. ПЖИ образование! Строителни войски някога. Цитани и малограмотни. Недей Пенчева, недей.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари