Първото бебе на 2024 година в Русе получи подарък от Пенчо Милков

11

Първото бебе за 2024 година е Дарина - истински дар за своите родители

По утвърдена вече традиция кметът Пенчо Милков присъства на изписването на първото бебе за 2024 г. в община Русе. Малката Дарина Христова проплака в АГ-комплекса на УМБАЛ „Медика Русе“ в 01:43 ч. на 1-ви януари.

„Пожелавам ѝ да продължи този добър старт и в бъдеще винаги да бъде първенец, да стане добър и успешен човек. Желая ѝ още здраве, дълголетие, дни, изпълнени с щури детски игри. А на вас, родители, пожелавам сила, воля и упоритост, за да се справите с бъдещите предизвикателства и да се радвате на постиженията на своето дете“, поздрави младото семейство Пенчо Милков.

Припомняме, че за да се появи на бял свят бебето, е извършено секцио в условия на спешност от екип, ръководен от д-р Джордже Стойнев, акушер-гинеколог; д-р Филиз Авджиалиева, специализант по акушерство и гинекология; д-р Татяна Итова, неонатолог, и д-р Елеонора Иванова, анестезиолог.

По същото време днес изписаха и момиченцето, родило се в последните часове на отминалата 2023 г. Сафая Хамс е плод на любовта между китайка и англичанин, избрали да заживеят недалеч от Русе.

Кметът пожела на двете семейства здраве, разбирателство и семейна топлина през новата година, като им връчи грамоти и подаръци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    11
    Ссссссв
    Не съм гласувала за него,но хайде спрете се. Нито го харесвам,нито одобрявам управлението му,но го избраха и това си е факт. А колкото до срещата му с родителите на двете бебета,не очерняйте поне майките в този момент. Не са го канили те. Във почти всички градове така поздравяват последното за годината и първото новородено.
  • 5
    10
    Бебе на 2024
    Не искам подаръци от този крадлив селски тарикат.Не искам и да чувам за него🤮
  • 4
    9
    Дядо Пенчо
    И на китайско ли мина бе серсемин? Границата между убиец и номфоман е като косъм. Явно косъмът се е скъсал уече.
  • 3
    8
    Вазилена
    Ах палавнико. Пак си клецал чуждо. Прибери си тая мършава пиш Ка. Половината град ти е рода вече
  • 11
    7
    Аля
    А вие защо го обичате? Заради повишените данъци или мръсните улици? А може би заради мъчителния изглед на незавършения скей парк,или рушащите се прекрасни сгради? А, сетих се- сигурно се радвате на раздутия общински щат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари