Първият специализиран магазин за възглавници в България отвори врати в Русе

8

Замисляли ли сте се някога върху каква възглавница спите? А може би не сте...?

С водосвет отслужен от отец Янко, бе открит първия за страната специализиран шоурум, както и онлайн магазин - www.vuzglavnici.bg, за възглавници и аксесоари за съня в Русе, намиращ се  на улица Плиска 43, блок Вида.

В шоурума може да намерите всичко за комфорта на Вашия сън. Очакват Ви над 40 модела продукти на топ производители от страната и Европа, както и голямо разнообразие от размери и цени.

Най-новият продукт ,който се предлага, както в обекта, така и в онлайн магазина са марковите дизайнерски калъфки „LOVECASE” - уникални с дизайн и визия.

Богатият асортимент предлага по нещо за всеки. Тук ще откриете продукти,  както за възрастни, така и за деца и новородени. Специално внимание е обърнато и на любителите на Био продуктите.

Всички, харесали страницата на Възглавници.БГ във Фейсбук, ще имат шанса да участват в ежемесечни игри с многобройни награди и изненади. Първата игра вече започна, включете се и Вие!

Може да си поръчате и Ви консултираме на : 0876 / 222321 Мая Костадинова, [email protected], онлайн магазин - www.vuzglavnici.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари