Първи турнир от Обединена АНДРО Лига за град Русе

0

На 21 март се проведе първия турнир от Обединена АНДРО Лига за град Русе

В новата верига от турнири, провеждащи се в Русе, София, Варна и Пловдив имат право на участие всички състезатели и любители на тениса на маса, с изключение на участвали във Висша лига за последните пет години.

54 тенисисти от Русе, Варна, Свищов, Търговище, Исперих, Разград, Кубрат, Луковит, Бяла, Две могили, Селеневци, Цар Асен , Кнежа, Козловец и Мизия дадоха старт на новата Лига!

Шампион стана Димитър Колев от Варна, победил Пресиян Вачев от Свищов с 3:0 гейма. С бронзови медали останаха Сейхан Али от Исперих и Мартин Иванов от Свищов. В осмицата влязоха още Иван Узунов /Русе/, Цецо Цонев /Русе/, Йордан Захариев /Кнежа/, Спас Христов /Луковит/.

Специални грамоти за най-млади участници получиха Берк Рида /12 г, Русе/ и Юлия Димитрова /12г, Две могили/ с разлика от два дни! Най-възрастен бе Христо Лъвчиев на 72 години от Русе!

СКТМ "Дунав" Русе благодари на всички участници в турнира, с което залата на улица "Щип" 4 за пореден път доказва, че високото спортно майсторство върви ръка за ръка с популяризирането на масовия спорт!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари